Prins conducând o motocicletă neînmatriculată si fără permis de conducere

| Scris de Apahida.ro | 2021-11-21 | SOCIAL | |

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 32 de ani, din comuna Apahida, cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În fapt, la data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 23.10, polițiștii l-au depistat pe cel în cauză, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe DN1C – E576, pe raza localității Sânnicoară, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, din verificările polițiștilor a reieșit faptul că autovehiculul condus nu era înmatriculat.Testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație în valoare de 1.06 mg/lalcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat transportarea la o unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice. Cel în cauză a fost condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă în vederea executării măsurii preventive a reținerii, dispuse.

Ulterior, la data de 20 noiembrie a.c, magistrații din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca au emis pe numele acestuia un mandat de arestare la domiciliu pentru 30 de zile

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: