Bistro Acasa la Moldovan: Redescopera gustul familiei intr-o ambianta prietenoasa

| Scris de apahida.ro | 2024-04-10 | SOCIAL | |

Ce loc poate fi mai plăcut și mai reconfortant pentru a lua masa decât acasă? În Sânnicoară avem un astfel de restaurant special conceput pentru a reda liniștea și intimitatea unei familii reunite în jurul mesei: Bistro „Acasă la Moldovan”. Recunoscută pentru preparatele din carne proaspete și autentice produse sub marca proprie, familia Moldovan a decis să împărtășească într-un loc cu însemnătate rețetele familiei cu prietenii, vecinii și alți pofticioși din comuna Apahida, și nu numai.

Născut din dorința de a păstra gustul veritabil al mâncărurilor ardelenești, Bistro „Acasă la Moldovan" este un spațiu prietenos și cald, în care personalul te întâmpină cu zâmbetul pe buze și cu ospitalitatea specifică nouă, ardelenilor. În meniu găsești atât preparate tradiționale românești, cât și din bucătăria internațională, toate având la bază pe ingrediente de cea mai bună calitate. Cei care trec pragul localului de pe strada 1 Mai nr. 42 vor putea savura steakuri suculente, burgeri generoși, mici marca Moldovan, ciorbe tradiționale, aperitive și deserturi delicioase. 

Cu o capacitate de până la 50 de persoane, bistroul „Acasă la Moldovan" este, de asemenea, un loc în care se pot sărbători momente speciale din viața fiecăruia. Echipa „Acasă la Moldovan” este pregătită să găzduiască tot felul de evenimente, oferind oaspeților experiențe culinare memorabile și un serviciu pe măsură. Mai mult de atât, bistroul are și o terasă retrasă, perfectă pentru petrecerea serilor de vară alături de cei dragi, la o bere rece și un grătar făcut cu măiestrie.

Unde mai pui, că în luna aprilie, pentru a îndulci și mai mult experiența, toți cei care trec pragul bistroului după ora 14:00, vor primi un desert din partea casei, la fiecare preparat principal comandat. Asta ca o mică răsplată pentru alegerea făcută. 

Sfatul nostru este să nu ratați bistroul „Acasă la Moldovan”, mai ales că vara se apropie. Și poate ar fi bine să sunați înainte pentru rezervări: 0743.037.235. Nu de alta, dar locurile cu mâncare bună se ocupă repede! 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: