Accident pe drumul Mociului

| Scris de apahida.ro | 2019-11-28 | SOCIAL | |

O persoană a rămas încarcerată în urma unui accident rutier care a avut loc, joi, pe o stradă din localitatea clujeană Apahida.

Două persoane au fost rănite, dintre care una a rămas blocată între fiarele mașinii, în urma unui impact frontal între două autoturisme. Accidentul a avut loc pe trada Iuliu Maniu din Apahida, în jurul orei 10.30. La fața locului s-au fost trimise două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD .

"Pompieri sosiți la locul accidentului au găsit două autoturisme avariate, iar în unul dintre ele se afla un bărbat care nu putea ieși din vehicul. A fost realizat accesul către ocupantul din autoturism prin deblocarea ușii, folosind echipamentele speciale. Acesta a fost scos din autoturism astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni suferite și a fost preluat de un echipaj SMURD , pentru a fi transportat la spital.
La locul evenimentului a mai fost consultat de către echipajul SMURD un bărbat, care a refuzat transportul la spital.
Pompierii au sprijinit, de asemenea, acordarea primului ajutor, au asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și persoanele implicate în accident și au sprijinit refacerea condițiilor de siguranță pentru trafic", precizează ISU Cluj.

Sursa: ziuadecj.ro

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: