O autoutilitara si un van au fost implicate intr-un accident care s-a petrecut joi seara in Apahida

| Scris de www.apahida.ro | 2014-04-17 | SOCIAL | |

Joi seara in jurul  orei 21 a avut loc un accident rutier in Apahida, la intersectia strazii Libertatii cu strada Triunghi CFR. In incident au fost implicate o utilitara, care circula pe directia Cluj - Dej si un van (duba) care venea de la Cojocna si dorea sa vireze stanga spre Cluj. Soferul dubei a iesit fara sa se asigure si a fost lovit din plin de autoutilitara, care circula cu viteza mare conform martorilor acestui accident. Se pare ca soferul dubei a fost indus in eroare de o semnalizare dreapta "uitata" pornita de celalt sofer. Din fericire nu s-au inregistrat victimele, insa cele doua masini implicate in acest accident au fost grav avariate.

Este bine de mentionat ca aceasta intersectie periculoasa nu este semnalizata corespunzator. Cei care vin dinspre Cojocna nu au nici un indicator cand ajung la aceasta intersectie. Indicatoarele de stop sau cedeaza trecerea lipsesc.

Oare unde au disparut? Cine sa fi avut nevoie sa-si dirijeze cu semne rutiere curtea sau casa?

Lasand gluma la o parte aceasta problema trebuie solutionata cat mai repede, pentru a preintampina astfel de evenimente rutiere.
Foto:arhiva

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: