Alex Velea a facut show in Apahida

| Scris de Sorin B. | 2012-05-27 | SOCIAL | |

Alex Velea a concertat in Apahida, in fata a peste 1000 de oameni.
Desi conditiile meteo nu au fost cele mai bune, Alex Velea a reusit sa scoata din casa, peste o mie de apahideni, la concertul care l-a sustinut in fata "Caminului Cultural" din Apahida.
Publicul "si-a facut incalzirea" ascultand muzica populara, melodii consacrate, interpretate de catre cantareti mai mult sau mai putin cunoscuti. S-au auzit si hituri recente precum "Balada Boa" sau " Ai se eu te pego". Ansamblul local de dansuri populare Somesul Apahida a impresionat publicul, in special pe cel de varsta a treia, aratand ca in comuna mai sunt inca tineri talentati si iubitori de folclor.
Berea si micii nu puteau lipsi de la acest eveniment, prin urmare s-au vandut ca painea calda.
Alex Velea a intrat in scena in aplauzele si uralele publicului nerebdator sa vada un concert adevarat la ei acasa. Cei tineri au cantat alaturi de el toate piesele acestuia, demonstrand ca sunt la nivelul publicului din orasele mari.
Asemenea manifestari sunt binevenite! Tinerii din localitate nu vor uita nici peste ani, ca in Apahida au cantat de-a lungul timpului: Semnal M, Cassa Loco, Cristina Rus, Alex Velea etc.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: