Am promis, am facut! Jurnalul de Apahida la prima editie!

| Scris de Sorin Bodocean | 2014-02-01 | SOCIAL | |

In Decembrie, la finalul concursului Miss Apahida am promis ca vom lansa prima publicatie de informatii locale tiparita pentru Apahida si ne-am tinut de cuvant. De azi, Apahida are primul "ziar" local, intitulat "Jurnalul de Apahida". Am fost primii care v-am adus informatii locale pe calea internetului si am ramnas primii ca numar de cititori zilnici online, acum suntem si primii care scoatem o publicatie tiparita. Suntem aici pentru Apahida!

Publicatia este GRATUITA si va ajunge la fiecare dintre voi. Formatul acesteia este A5 si este full color. Daca vrei sa vezi mai repede cum arata si ce contine primul numar acestei reviste, poti da o fuga pana la cel mai apropiat magazin si sa ceri o revista(daca esti din Apahida sau Campenesti). De maine poti gasi revista si in Sannicoara, Dezmir etc

Revista a fost tiparita intr-un tiraj de 2000 de exemplare. Pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de informatii gratuite, cateva societati comerciale si liber profesionisti locali, " au pus pus umarul" la acoperirea costurilor de productie. Ei au inteles ca impreuna putem sa realizam lucruri utile pentru cetatenii acestei comune. Orice doreste sa dea o mana de ajutor pentru imbunatatirea acestui proiect este binevenit in echipa Jurnalului de Apahida.
Partenerii nostri:
SBDental - Cabinet Stomatologic Apahida - Dr. Simona Bene
Depozitul de Mobila si Haine Second - str. Tudor Vladimirescu Nr. 10 Apahida
Magazinul de piese auto si VULCANIZARE str. Closca Nr. 10 Apahida
Oriflame - Manager Retea - Viorel NACU
AUTOGAZ CRISSOR - Instalatii Auto GPL - str Libertatii Nr. 175
Terasa Rustic Apahida - str. Libertatii Nr. 237 Apahida
Fiecare partener va beneficia de o prezentare detaliata a activitatii pe care intreprinde pe www.apahida.ro.

Va lasam sa descoperiti noua publicatie, in care o sa gasiti o serie de informatii noi, dar si unele articole pe care voi, cititorii fideli le stiti deja de pe www.apahida.ro. Aceasta revista este adresata in special celor care nu au posibilitatea de a citi stirile pe internet.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: