Andreea Balan si Ellie White, rosu sau galben...

| Scris de S.B | 2012-06-04 | SOCIAL | |

Doua concerte in comuna Apahida in aceeasi zi, doua locatii diferite, doua nume mediatizate ale muzicii moderne, doua culori, doi candidati, asta a fost ziua de 3 Iunie pentru locuitorii comunei Apahida.
"Armata Rosie"
Inca de la orele 3:30 in centrul comunei, mai exact, in curtea Scolii, au inceput sa se stranga oameni care purtau tricouri sau sepci rosii, sustinatori ai candidatului Grigore Fati, sau oameni care doreau sa o vada live pe Andreea Balan in Apahida. Dupa clasicul recital de muzica populara oferit de interpreti locali, Andreea Balan a facut show alaturi de echipa ei, interpretand cele mai indragite piese ale sale sau ale trupei Andre din care facea parte in urma cu cativa ani. Evenimentul a adunat peste 1000 de oameni.

"Armata Galbena"
Ellie White a fost asteptata de cateva sute de oameni in curtea Scolii din satul Sannicoara. Cu siguranta acest eveniment a fost o premiera pentru satul Sannicoara, intrucat nu a mai fost un astfel concert in localitate. Chiar daca au mai fost concerte, niciunul nu s-au bucurat de prezenta unui artist cu notorietate, ca Ellie White. Si aici muzica populara a dat tonul petrecerii, impreuna cu clasicul "duet" : mici si bere. Culoarea predominanta a fost galbenul intrucat foarte multi dintre cei prezente erau simpatizanti ai actualului primar, care candideaza la un nou mandat Ionel Farcas.

Apahida a fost in acest weekend, plina de oferte pentru petrecerea timpului liber intr-un mod placut.
Mai sunt 6 zile pana la alegeri prin urmare campania electorala se apropie de sfarsit, astfel de evenimente vor disparea pentru inca 4 ani, cel mai probabil.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: