Apahida ar putea avea un nou supermarket

| Scris de apahida.ro | 2020-08-11 | SOCIAL | |

După patru ani de la deschiderea primului supermarket din comună, un alt brand important este interesat să deschidă la Apahida un magazin. Succesul magazinului PENNY Apahida și creșterea constantă a numărului de locuitori din zonă, i-au determinat pe dezvoltatorii LIDL România să caute un spațiu potrivit pentru deschiderea unui supermarket în zonă.

Conform surselor noastre reprezentanții Lidl s-au orientat către un teren din zona Gării Apahida, unde există deja un PUZ pentru construcția de hale. Cu toate acestea procesul va dura întrucât proiectanții supermarketului vor fi nevoiți să întocmească  documentația pentru un nou PUZ, întrucât un supermarket presupune mult mai mult decât o simplă hală industrială, vor trebui să ia în calcul modificarea circulației în zonă, realizarea unei parcări adecvate și multe alte aspecte ce țin de infrastructură. 

Mulți dintre locuitorii comunei aşteaptă ca LIDL unul dintre cele mai apreciate lanţuri de magazine din România să ajungă și în Apahida. Momentan la Primăria Apahida încă nu a fost depusă nicio documentație privind realizarea magazinului, contactat de redacția apahida.ro primarul comunei Apahida Grigore Fati a declarat că orice investitor este bine primit atâta timp cât documentația este conform legii, iar Consiliul local își exprimă acordul. 

Și procesul de stabilirea a locației PENNY a fost unul anevoios, pe apahida.ro ați putut citi primele informații despre intenția nemților de a deschide primul supermarket în comună încă din 2015 cu aproape un an și jumătate înaintea recepției.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: