Apahidenii băștinași făcuți ”câcăcioși, sărăntoci, zgârciți și răi”

| Scris de www.apahida.ro | 2015-05-14 | SOCIAL | |

O asistentă medicală mutată în Apahida și-a exprimat părerea extrem de critică  despre apahidenii băștinași comentând acid la unul dintre articolele puclicate de apahida.ro. Femeie i-a replicat unui localinic care a acuzat ”viniturile” de haosul urbanizării acestei comune, cu referire la construcția de ansambluri imobiliare la voia întâmplării. 

”...daca nu veneau viniticii murea-ti in saracie , cu casele voastre din zgura si cirpici si mizeria in curti pina in virful casei taranii astia sint niste cacaciosi sarantoci ,zgirciti si rai , daca nu veneau viniticii sa va faca comuna frumoasa era vai si amar de voi nu mai comenta ,te-ai dus si tu in cluj sa zici ca esti donm saraca padure si mai ai si calculator sa scrii prostii, saracul de tine.” - a comentat Rodica P.

Localnicul atacat în acest dialog a replicat ironic:

  Adevarul e ca numai case de zgura sunt prin apahida doamna Rodica P.; ce sa zic . Ca sunt destul de "rai " asta se stie de mult . Este un defect sau o calitate depinde cum o privesti

În discuție au intervenit și alți localnici lezați de cuvintele jignitoare ale femeii, care au ținut să demonteze afermațiile acesteia într-un mod mai mult sau mai puțin elegant. 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: