In sfarsit au inceput lucrarile la canalizarea din Campenesti, dar nu la Campenesti ci in alta parte

| Scris de apahida.ro | 2023-01-31 | SOCIAL | |

Primaria Apahida continua seria anunturilor amuzante! Dupa ce in urma cu doua saptamani PR-ul primarului Grigore Fati nu a ezitat sa pozeze primele doua utilaje care au ajuns la Campenesti, pentru a anunta demararea proiectului de canalizare mult asteptat de locuitorii zonei Campenesti, acum pe pagina Primariei s-a anuntat inceperea lucrarilor, care culmea nu are loc in zona Campenesti ci la Sub Coasta.

Astăzi au început lucrările din cadrul proiectului care prevede introducerea canalizării în Câmpenești, a conductei de apă din Sub Coastă, dar și a celorlalte investiții care fac parte din acesta.

Lucrările efectiv au început în Sub Coastă, pentru că este necesară finalizarea alimentării cu apă potabilă pentru a pregăti asfaltarea în acest an a străzii Principale.

Vă rugăm să fiți înțelegători cu disconfortul creat și să respectați marcajele și semnalizarea din șantier.

Primarul comunei Apahida,

Grigore Fati

Proiectul gigantic al Companiei de Apa Somes, in care este inclusa si  canalizare zonei Campenesti mai cuprinde si introducerea unei conducte cu apa potabila la Sub Coasta, iar Primaria justifica prioritizarea acestei lucrari prin faptul ca se doreste asfaltarea strazii principale de Sub Coasta. 

Numai locuitor din zona Campenesti sa nu fii in ziua de azi! Dupa ce acestia au cerut in nenumarate randuri asfaltarea macar a celor doua artere principale pentru a scapa de noroi si praf si au fost refuzati de fiecare data de primar, pe motivul temeinic ca nu se poate asfalta inainte de a se face canalizarea, acum afla ca lucrarile la canalizare vor incepe mai tarziu, intrucat are prioritate introducerea conductei de apa in localitatea Sub Coasta, motivul(?!), pentru a putea fi asfaltat ulterior drumul care, surpriza, nu are retea de canalizare, aceasta urmand a se proiecta si efectua ulterior. 

Cu alte cuvinte la Sub Coasta se poate face canalizare dupa asfaltare, iar la Campenesti nu s-a putut. Evident ca oamenii se simt pacaliti si sunt indreptati sa fie nemultumiti, iar comentariile nu au ezitat sa apara la postarea Primariei. 

 

Foto:Primaria comunei Apahida

 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: