Bătaia de joc continuă la Poșta din Apahida și nimeni nu ia nicio măsură

| Scris de apahida.ro | 2020-06-24 | SOCIAL | |

Bătaia de joc continuă la Poșta din Apahida! În februarie în urma sesizărilor primite la redacție am scris un articol despre lipsa factorilor poștali pe raza comunei Apahida care afectează inevitabil pe toți locuitorii comunei, îndeosebi pe pensionari, dar și alte categorii de vârstă. 

Au apărut oamenii noi la ghișeul poștei dar indolența și nepăsarea angajaților s-a păstrat.

Vă relatez experiența mea cu poșta din Apahida, una recentă. Povestea începe în 9 iunie când am mers pentru prima dată la poșta pentru a verifica corespondenţa știind că în zona în care locuiesc nu există poștaș. Așadar în 9 am mers la poșta, am stat la coadă am întrebat dacă la adresa mea există corespondență, poștașii ”au verificat” și mi-au comunicat că nu a ajuns. 

A doua oară am mers luni în 15 iunie, din nou am stat frumos la coadă, i-am rugat pe poștași să verifice corespondența și răspunsul a fost din nou negativ. 

A treia oară am mers în data de 18 iunie și le-am zis că e imposibil să nu ajungă corespondența trimisă de la Cluj Napoca în 8 iunie. Ei bine au găsit-o, a ajuns la poşta din Apahida în 9 iunie, dar le-a trebuit 10 zile să o găsească. De fapt a fost mult mai simplu pentru ei să zică că nu a ajuns.

O bătaie de joc modul în care se comporta angajaţii!!!  - ne-a scris un cititor

Oamenii se plâng că facturile ajung la 2,3 luni și din această cauză au probleme cu furnizorii de servicii. 

În luna mai poștașul care a împărţit pensiile pe strada Mihai Viteazul a pierdut cupoane semnate şi s-a întors a doua zi să dea pensionarii declaraţii pe propria răspundere că şi-au primit banii și exemplele de incompetență ar putea continua. 

Angajații sunt și ei nemulțumiți că oamenii și-au pierdut răbdarea, însă nepăsarea cu care sunt tratați clienții îi scoate din minți pe oameni. 

Pentru sănătatea dumneavoastră vă recomandăm să apelați la serviciile oricărui alt curier dacă aveți posibilitatea, sau dacă nu, să vă înarmați cu multă răbdare. Când apelați la serviciile poștei din Apahida aveți mare nevoie de această calitate. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: