Cadoul Moșului pentru locuitorii blocurilor de la Avicola

| Scris de www.apahida.ro | 2014-12-18 | SOCIAL | |

Locuitorii blocurilor de pe strada Libertății Nr 309 -320 au primit un cadou neașteptat din partea moșului. Terenul și pompele folosite pentru canalizarea cu probleme, din aceatsă zonă au fost donate de dezvoltatorul imobiliar Beniamin Pop, Consiliului local Apahida. Donația a fost acceptată după lungi dezbateri care au avut loc ieri la ședința de Consiliu local.

Consilierul local Vasile Fărcaș, care este și reprezentantul Companiei de Apă a solicitat ca donația terenului să se facă însoțită de întregul echipament de pompare. 

Deși inițial hotărârea de Consiliu local a fost respinsă, după mai multe discuții purtate în afara sălii între consilierul Vasile Fărcaș și dezvoltatorul Beniamin Pop s-a revenit în sală și s-a propus reintroducerea proiectului de hotărâre pe ordinea de zi, lucru acceptat de primarul Grigore Fati. Hotărârea a trecut cu unanimitate de voturi și astfel locuitorilor acestei zone li se oferă șansa de a scăpa de problema canalizării care se înfunda și ”erupea” în apartamentele de la parter. 

Așadar aceste pompe vor fi preluate de către Consiliul local Apahida care le va da în admnistrare celor de la Apele române. Sperăm că experiența acestora să ducă la rezolvarea definitivă a acestei probleme ce îî afectează atât pe locatorii acestor blocuri cît și pe trecători. Mirosul neplăcut fiind unul din rezultatele proastei funcționări a acestei porțiuni de canalizare.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: