Voluntari din SUA dau o mana de ajutor in Apahida

| Scris de Monitorul de Cluj | 2012-06-06 | SOCIAL | |

Echipa Jolene Hartwick USA, formata din 11 voluntari din SUA va contribui la construirea unei case in Campenesti, pentru familia Babeanu care locuieste acum in conditii improprii.

Familia Babeanu locuieste momentan in comuna Apahida, judetul Cluj, alaturi de alte trei familii, intr-o casa cu trei camere, construita integral din caramida, in conditii improprii. O parte a tavanului din bucatarie deja nu mai exista, iar peretii camerelor sunt plini de igrasie. Baia si bucataria sunt impartite de toate cele opt persoane, motiv pentru care exista permanent certuri si neintelegeri.

Cei 11 voluntari, cu varste cuprinse intre 21 si 63 de ani, vor contribui cu aproximativ 350 de ore de voluntariat la locuinta tinerei familii Babeanu. In cele cinci zile efective de lucru, voluntarii vor finaliza locuinta prin doua straturi de tencuiala pe exterior si vor da cu glet pe partea de interior.

Asociatia Habitat for Humanity Cluj nu este la prima casa construita in Apahida, prin voluntariat, pentru familii nevoiase. Anul trecut, zeci de voluntari au lucrat sarguincios la contruirea unei alte case, in Apahida, pe strada Libertatii vis-a vis de Casa Parohiala.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: