Cel mai MODERN salon din Apahida are o ofertă specială!

| Scris de apahida.ro | 2024-06-25 | SOCIAL | |

Apahida se dezvoltă constant, atât în sectorul imobiliar, cât și în cel al serviciilor. Este îmbucurător faptul că locuitorii din Apahida găsesc acum servicii de calitate la nivel local, iar concurența îi motivează pe micii întreprinzători să îmbunătățească standardele, spre satisfacția consumatorilor.

Un sector cu o creștere rapidă în oferta locală este cel al înfrumusețării corporale. Saloanele de ”beauty” din Apahida sunt tot mai numeroase, spre bucuria doamnelor care pot găsi ușor un loc pentru coafare, machiaj, epilat sau alte proceduri de înfrumusețare corporală.

Un salon care se evidențiază prin eleganță și servicii de calitate este Kiss Beauty Apahida.

Deschis anul trecut, salonul a atras deja sute de clienți mulțumiți de serviciile oferite și de îndemânarea personalului calificat, care oferă servicii de coafură, machiaj, manichiură, pedichiură și altele.

Ne străduim să le oferim clienților noștri servicii de calitate indiferent că vorbim de frizerie, manichiură sau machiaje. Suntem o echipă de tineri pasionați de ceea ce facem și ne dorim ca apahidenii care ne trec pragul să plece mulțumiți din salonul nostru, asta reprezintă pentru noi o garanție că ne vor alege din nou. 

Întrucât știm cât de important este ca omul să se simtă bine când ne vizitează, am încercat să creăm o ambianță plăcută pentru clienții noștri atât în saloanele noastre, care sunt dotate cu aparatură modernă cât și în zona de lobby, unde clienții noștri pot sta relaxați, eventual pot servi o cafea până le sosește rândul la unul dintre colegii noștri.

- ne-a declarat Ionut Kiss managerul Salonului 

Clienții fideli ai salonului Kiss Beauty beneficiază de o ofertă specială, 5+1 GRATUIT la orice tunsoare în baza unul cupon pe care trebuie să-l prezinte de fiecare dată când apelează la aceste servicii.

Cum era firesc pentru doamne sunt mai multe servicii de oferit: 

  • Hair Style: Tuns (scurt, mediu, lung), spălat, vopsit, aranjat,  etc 
  • Make-Up
  • Manichiură/pedichiură 

Salonul Kiss Beauty se află în centrul comunei Apahida pe strada Republicii Nr. 11 C, dacă încă nu l-ai vizitat poți apela oricând la serviciile sale, însă este recomandat să-ți faci din timp o rezervare.  

Pentru programări și detalii puteți suna la numărul 0742779155.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: