Apahidenii chemați să se vaccineze cu Johnson & Johnson

| Scris de apahida.ro | 2021-07-16 | SOCIAL | |

Chiar dacă numărul persoanelor vaccinate zilnic a scăzut drastic la centrul de vaccinare din Sânnicoara după relaxarea măsurilor la nivel național, Primăria Apahida a decis să deschidă o a doua linie de vaccinare de această dată cu vaccinul Johnson & Johnson. 

Reamintim, începând cu 20 aprilie, la Căminul cultural din Sânnicoara a devenit operațional un centru de vaccinare amenajat de Primăria Apahida, unde s-au administrat vaccinul anti COVID-19 produs de Pfizer. 

Dacă la început centrul a reușit să vaccineze chiar și peste 100 de persoane zilnic, numărul acesta s-a diminuat drastic, în special după ce Guvernul a decis relaxarea măsurilor luate pentru prevenirea răspândirii virusului. În momentul de față, doar aproximativ 20 de persoane mai sunt vaccinate zilnic la Sânnicoara. 

Vaccinul Johnson & Johnson se administrează într-o singură doză, iar deschiderea celui de-al doilea flux s-a făcut cu speranța că apahidenii vor fi atrași de acest vaccin.

Nu mai este nevoie nici de programare pentru vaccin, doritorii pot merge direct la centrul din Sânnicoara și vor fi vaccinați după preferință cu Pfizer sau cu Johnson & Johnson.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: