Apahida pregatita pentru sarbatorile de iarna! Decoratiunile stradale luminoase sunt prezente.

| Scris de www.apahida.ro | 2013-12-07 | SOCIAL | |

Luna cadourilor este aici. Inca de la 1 Decembrie, locuitorii comunei Apahida au primit "un cadou" clasic din partea autoritatilor locale. Decoratiunile stradale luminoase caracteristice acestei perioade. Strada Libertatii din Apahida este campioana la decoratiuni, ca de fiecare data. Un lucru firesc, tanand cont ca este strada care strabate centrul comunei, strada pe care se ragasesc toate institutiile importante pe care le are Apahida: Primarie, Scoala, Politie, Gradinita. Totusi sunt si alte strazi care beneficiaza de cateva ghirlande luminoase, destul de putine cei drept.

Alb-albastru este trendul decoratiunilor si in orasele mari. Clujul este exemplul cel mai la indemana. Piata Unirii este impanzita de luminite albastre si albe la fel ca si strada Eroilor.

Desi am auzit discutii referitoare la alegerea acestor culori, cred ca acest aspect nu este chiar atat de important. Insa, consider important modul in care aceste ghirlande au fost amplasate. Chiar daca nu sunt multe, aranjarea acestora se putea face cu mai mult "gust". Daca cineva lua in calcul acest aspect, probabil lookul de iarna al comunei Apahida era mai "dragut". Totusi e bine ca s-au gasit fondurile necesare pentru a avea si in acest an, o imagine de sarbatoare in luna Decembrie.

Tie cum ti se par decoratiunile de iarna stradale, din Apahida in aceasta iarna?
Sursa foto: Ianko Andras

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: