Elev de clasa a II-a, luat la palme de un parinte in curtea Scolii din Apahida

| Scris de www.citynews.ro | 2013-11-22 | SOCIAL | |

O altercatie a avut loc joi, in jurul orei 12, intre doi copii din clasa a II-a care se jucau in curtea scolii. La un moment dat, unul dintre ei a reactionat altfel la jocul lor, iar o mama care venise dupa propriul copil care era implicat in acest incident a ajuns sa-l palmuiasca pe elevul agresiv.

Scoala a sesizat Politia. "Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj a deschis o ancheta in acest caz. Continuam verificarile pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs acest incident", a declarat pentru citynews.ro Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Directoarea institutiei de invatamant a explicat pentru citynews.ro cum s-a desfasurat incidentul. "S-au hranjonit doi copii in curtea scolii. Mamica unuia dintre ei a intervenit si a luat propriile masuri, astfel ca l-a lovit pe celalalt elev. A venit mamica copilului lovit la scoala si am sesizat Politia. Totul s-a petrecut in jurul orelor amiezii, atunci cand parintii isi pot astepta copiii in curtea institutiei", a declarat Aurora Florian, directorul Grupului Scolar "Stefan Pascu" din Apahida.

Mama copilului care a fost lovit a declarat pentru citynews.ro ca fiul sau este bolnav si ca cere sa se faca dreptate.

"Da, copilul meu a fost lovit si nu permit asa ceva. Nu imi bat eu copilul si vine altcineva sa mi-l bata. Este bolnavior, vara asta l-a durut mult si capul am fost cu el la medic. In locul unde ar trebui sa fie in siguranta vad ca nu este. Am mers la politie, vreau sa se faca dreptate", a declarat L. E., mama elevului batut.

"Inspectoratul asteapta informarea scrisa din partea directiunii scolii, dupa care vom decide ce masuri vom lua", a precizat pentru citynews.ro Andreea Coroian, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Cluj.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: