Ea este eleva de 10 din Apahida, premiată de Consiliu județean și de Primaria Cluj-Napoca

| Scris de apahida.ro | 2020-06-27 | SOCIAL | |

Unul dintre cei 66 de elevi de ”10” a județului Cluj este și Daria Rodilă din Apahida. Ea a reușit performanța de a termina gimnaziu la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” cu nota generală 10 în toți cei 4 ani de școală gimnazială, obținând la examenul de capacitate 10 la limba română și 10 la matematică. Fiind un liceu cu predare intensivă în limba engleză copii au susținut și examenul de limbă engleză, Daria obținând maxim de punctaj la examenul Cambridge organizat de British Council, corectarea lucrărilor realizându-se în Anglia.

Daria ne-a declarat că rețeta succesului este munca susținută. Programul obișnuit al Dariei în zilele de școală începe la 6 dimineața și se termină undeva la 10 seara, chiar 11.00 în clasa 8-a . După orele de școală mergea la biblioteca Octavian Goga unde își făcea o parte din teme și o aștepta pe sora ei mai mică să-și termine orele la afterschool, ca apoi să i-a autobusul spre casă.

Ne spune că obișnuiește să-și programeze în fiecare zi orele de studiu pentru fiecare materie în parte și de regulă respectă programare pentru cpă altefel nu reușești să te pregătești la toate materiile. La fel a făcut și în perioada stării de urgență, programând zilnic capitolele de recapitulare și exercițiu la limba română și matematică.

Urmeză să fie premiată de Primăria Cluj-Napoca și de Consiliul județean Cluj, pănă una alta și-a făcut și programul de vacanță și a avut amabilitatea să ni-l împărtășească. Iată-l mai jos.

Daria

 Felicitări Daria si mult succes pe mai departe!

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: