Liberalii vor cu orice pret sa castige Primaria Apahida! Emil Boc isi ia casa la Campenesti :)

| Scris de apahida.ro | 2021-04-22 | SOCIAL | |

Satui sa ia bataie de la Grigore Fati liberalii clujeni dau tot ce-i mai bun pentru a castiga Primaria Apahida. Considerat de multi cel mai bun primar din tara, Emil Boc a anuntat ca si-a luat casa la Campenesti. Este de asteptat ca odata cu schimbarea domiciliului Emil Boc sa-si doreasca sa castige cea mai complicata primarie din jurul Clujului, singura de interes major necastigata de liberali, Primăria Apahida. 

Chiar dacă unii îl văd pe Emil Boc un posibil succesor al lui Klaus Iohannis la Cotroceni, cel mai probabil fostul premier al țării va opta să  rămână la nivel local și să câștige o luptă pe care liberalii nu au cum să o câștige curând. Mai mult decât atât, functia de Președinte al României este prin definiție una cu lipici la liberali, după ce Băsescu a bifat două mandate fără prea mare osteneală și Klaus Iohannis s-a impus detașat în ambele confruntări cu rivalii sociali-democrați, sa candidezi de la liberali la prezidentiale nu ar mai reprezenta o provocare.

Cu ce va începe Emil Boc?

Cu siguranță cu canalizare în Câmpenești, ar fi greu de crezut că o personalitate politică precum edilul clujean ar putea locui într-o localitate în care oamenii folosesc încă fosele septice. 

De altfel Compania de Apă Someș, una dintre regiile ”controlate” de liberali se mândrește de câtiva ani cu un megaproiect de canalizare in care va fi cuprins si Campenestiul, un proiect care se intinde pe mai mai multe judete. 

Daca pana acum nu se stia cum va incepe proiectul, din ce parte, acum se poate preconiza ca va incepe cum ar fi normal din Câmpenesti. 

Un alt proiect pe care Emil Boc isi doreste nespus de mult sa il implementeze si la Apahida este canalul navigabil Cluj Apahida, o prelungire perfecta a proiectul de succes Somesul Navigabil. 

Un interviu pe larg despre planurile lui Emil Boc cu privire la Apahida veti putea citi in urmatoare editie a Jurnalului de Apahida!

 

- ACEST ARTICOL ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE

Sursa foto initial: ziardecluj.ro

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: