Un nou proiect pentru persoanele din Apahida care își caută un loc de muncă (P)

| Scris de www.apahida.ro | 2014-08-20 | SOCIAL | |

Persoanele care își caută un loc de muncă și șomerii pot beneficia de cursuri de calificare gratuite pentru următoarele posturi: tinichigiu carosier și lucrător în electromecanică.

Cursanții vor beneficia de o intruire serioasă pe parcursul celor 360 de ore de curs. În plus cei care vor absolvi aceste cursuri vor avea posibilitatea de a se angaja la S.C. POLYMOBILE S.R.L și vor primi o suvenție de 500 lei la finalizarea cursurilor.

Înscrierile pentru cei din Apahida se fac în data de 28.08.2014 la Terasa Rustic, str. Libertății nr. 237 vizavi de biserica ortodoxă din localitate.

OBIECTIVUL GENERAL AL PROIECTULUI este îmbunătățirea capacității de ocupare și facilitarea accesului pe piața muncii și în viața activă a unui număr de 900 de persoane cu o situație dificilă pe piața muncii precum persoanele în căutarea unui loc de muncă, șomerii, inclusiv cei tineri și vârstnici și șomerii de lungă durată în vederea creșterii gradului de ocupare a forței de muncă din regiunile Nord Vest, Vest, Centru, Nord Est, Sud Muntenia și București-Ilfov.

Mai multe informații poti citi pe site-ul http://www.ruralinteractiv.ro sau la numărul de telefon 0722.555.152

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: