Fany strica socotelile !

| Scris de www.stiridecluj.ro | 2013-11-26 | SOCIAL | |

Fany a atacat in instanta hotararea Consiliului Judetean Cluj prin care erau scoase de la licitatie traseele din zona metropolitana si a primit castig de cauza. Sentinta a fost data de Tribunalul Cluj.

Prin Hotararea de Consiliu Judetean 354/2013, care modifica HCJ 328/2012, au fost retrase mai multe trasee de la licitatia de transport public de persoane prin curse regulate pe anii 2014-2019, scrie gilau-floresti.ro

Decizia a fost atacata in contencios administrativ de firmele GVP, Ovid Trans, Fany, Favorit Trans si MV Trans, ca fiind nelegala. Motivul invocat a fost acela ca forul judetean nu avea nici un temei legal pentru a scoate traseele din Zona Metropolitana de la licitatie, fiind vorba de o licitatie la nivel national pentru transport intrajudetean. ”Imi pare rau ca cei de la Consiliul Judetean nu cunosc Legile. Vom cere si daune. O situatie similara s-a petrecut la Valcea si tin sa va spun ca acolo transportatorul a castigat procesul. Solutia nu este ca cei de la Consiliul Judetan sa scoata traseele si apoi sa le atribuie prin incredintare directa catre RATUC. Solutia era ca RATUC sa se transforme in SA in timp util si sa participe la licitatie”, a spus Cristi Mahalean, directorul Fany.

Citeste Continuarea

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: