Primarul Grigore Fati trage un semnal de alarmă în ce privește răspândirea virusului COVID-19

| Scris de apahida.ro | 2020-11-06 | SOCIAL | |

Aproape 10.000 de români au fost depistați pozitiv la testările efectuate în ultimele 24 de ore la nivel național, autoritățile încearcă pe cât se poate să îi conștientizeze pe oameni că situația actuală este critică, iar locurile la terapie intensivă, unde ajung o parte dintre cei depistați pozitiv sunt extrem de puține, lucru care ar putea duce la o creștere nedorită a persoanelor care pierd lupta cu boala. 

După cum bine știți, primul municipiu din județul Cluj care a intrat în carantină este Gherla, iar rata incidenței în județului Cluj este încă la cote alarmante, înclusiv în comuna Apahida. Deocamdată nu se impun noi măsuri, însă dacă situația o va cere Apahida ar putea fi carantinată. 

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati  face apel la responsabilitate și îi îndeamnă pe locuitorii comunei să respecte cu strictețe toate măsurile recomandate de autorități, pentru a nu ajunge în situația neplăcută de a deveni un UAT carantinat carantinat.

Situația generată de îmbolnăvirile cu COVID-19 se agravează. Numărul zilnic de infectări este în creștere, iar aceast lucru pune presiune pe sistemul sanitar, pe economie și pe fiecare dintre noi.

Vă rog să tratați cu maximă responsabilitate această problemă! Purtați masca, atât la interior cât și la exterior, spălați-vă mâinile de câte ori aveți ocazia și evitați deplasările și întâlnirile care nu sunt urgente. Este important să nu fim nevoiți să introducem noi măsuri împotriva răspândirii bolii și este important să evităm o posibilă carantină.

Urmăriți informările instituțiilor publice, Primărie și Prefectura Cluj, și respectați normele impuse de acestea.

Pentru ca această situație să își găsească o rezolvare cât mai rapidă, este necesar ca fiecare dintre noi să facă un mic efort acum, pentru a evita eforturi mult mai mari pe viitor.

Primar,

Grigore Fati

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: