Inca un episod pe strada Fiarelor Contorsionate VIDEO

| Scris de Sorin B | 2012-10-15 | SOCIAL | |

O noua zi un nou accident pe strada Aurel Vlaicu. Aproape ca nu este zi, sa nu fie un accident mai mult, sau mai putin grav, pe aceasta strada. O denumire mai potrivita ar fi Strada Fiarelor Contorsionate, sau Calea Tamponarilor. De asemenea nu ar strica mai multe serviceuri auto si cateva tinichigerii, pe aceasta strada, asemenea afaceri s-ar bucura, cu siguranta, de un real succes. Ar fi serviciul potrivit, la locul potrivit.

Ieri de exemplu(15 Oct.), in jurul orei 14:30, un nou episod, pe aceasi strada, de aceasta data, la intersectia cu strada Octavian Bancila. Un sofer al unui Logan iese de pe Octavian Bancila pe banda intai, fara sa se asigure, iar un Opel Corsa tocmai schimba banda de mers, trecand din banda a doua in banda intai. Cele doua autorisme se ciocnesc si sunt avariate serios. In plus un pasager al Opelului, care mai mult ca sigur, nu purta centura de siguranta, se loveste la cap si are nevoie de ingrijiri medicale. Un echipaj al serviciului de ambulanta a fost trimis la fata locului, pentru a acorda primul ajutor.

Din fericire, episodul de ieri, se incadreaza mai degraba la categoria comedie. Din nefericire, acceasi strada de multe ori, ne ofera si episoade dramatice, unele chiar horror. Noi apahidenii, de voie, de nevoie suntem abonati la acest serial, dar spre binele nostru, ar trebui sa ne dovedim vigilenti si sa ramanem doar spectatori nu si actori, in acest "film". Circulati cu prudenta!

Vezi video:

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: