Patru persoane s-au infectat cu coronavirus dupa ce au participat la o slujba in MOCIU

| Scris de mediafax.ro | 2020-04-15 | SOCIAL | |

UPDATE!

Primarul comunei Apahida a declarat că informația potrivit căreia 16 persoane au participat la o slujbă în Apahida din care 4 au fost testate pozitiv cu coronavirus publicată de mediafax.ro este falsă. 

Cele trei persoane infectate cu Covid 19 care au o locuintă în Apahida și care au fost internate zilele trecut la spital sunt din Mociu și au participat acolo la o slujbă religioasă. 

Iată știrea inițială preluată de pe mediafax.ro

 

Un dosar penal a fost deschis după ce 16 persoane au participat la o slujbă religioasă în Apahida. 4 persoane s-au infectat cu coronavirus iar acum sunt în spital.

Practic, 16 persoane din comuna Apahida nu au respectat măsurile de distanţare socială, întâlnindu- se pentru oficierea unor acte liturgice, în data de 5 aprilie.

În urma manifestării unor simptome specifice bolii, patru membri de familie ai unuia dintre participanţi au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19, în data de 12 aprilie. Acum, sunt internaţi în spitale din Cluj-Napoca.

Faţă de toate persoanele care au participat la oficierea actelor liturgice s-a luat măsura izolării la domiciliu în data de 10.04.2020.

SURSA MEDIAFAX.ro

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: