”Povestea cuștii” o întâmplare românească

| Scris de apahida.ro | 2020-07-26 | SOCIAL | |

Dacă e duminică vă propunem să vă descrețiți frunțile lecturând ”povestea cuștii” o întâmplare pe cât de incredibilă pe atât de adevărată, care s-a petrecut în Sânicoara. 

Un grup de mămici a solicitat Primăriei Apahida să găsească o soluție pentru a alunga un câine fără adăpost de talie medie-mare care-și face veacul prin zona Căminul Cultural întrucât îl consideră un potențial pericol pentru copii. 

Câtiva angajați ai gospodăriei au adus în zonă o cușcă cu gând de a prinde câinele, a-l duce la un cabinet veterinar pentru consult deparazitare/sterilizare și a-l reloca într-o altă zonă. 

Pentru asta au montat o cuscă de prins câini și au așteptat ca patrupedul să pice în plasă ... și au așteptat... au așteptat... . 

În prima zi nimic, a doua zi nimic, a treia zi surpriză, în loc să fie câinele prins  în cușcă  .... a dispărut cușca. După o serie de investigații au descoperit și persoana care a luat-o și au reușit din fericire să o recupereze.  Cum e românul strângător, văzând că nimeni nu ia cușca trei zile a eliberat spațiu public de capcană. 

În continuare se încercă prinderea câinelui, dacă cineva este interesat să adopte câinele fără adăpost este rugat să ne scrie. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: