Mamicile nu trebuie sa-si faca probleme! - VIDEO

| Scris de Sorin B | 2013-12-09 | SOCIAL | |

Intrebari de la cititorii apahida.ro:

As dori sa stiu de ce copii de la gradinita din parc nu au nici o ingrijitoare, chiar daca sunt numai doua clase, iar ceilalti dispun de prea multe, pentru ca mi se pare exagerat ca dincolo sa fie 3 ingrijitoare si in parc nici una? ... As dori sa va interesati de aceasta problema mai ales ca toti parintii sunt nemultumiti si desi am depus cerere nu s-a rezolvat nimic.

Grigore Fati: "Este greu sa angajezi personal in momentele acestea... La corpul principal al Gradinitei sunt intradevar trei ingrijitoare, dar aici este si gradinita cu program prelungit... de asemenea este posibil ca doamna directoare sa reanalizeze si sa trimita si acolo una dintre ingrijitoare.
"

O alta nemultumire a mamicilor din Apahida este legata de asistentele medicale care supravegheaza activitatea gradinitelor. Primarul comunei Apahida explica de ce nu ar trebui sa isi faca problema mamele referitor la acest aspect. Afla ce medic raspunde de asitenta medicala acordata celor mici in timpul orelor petrecute la gradinita. Urmareste materialul video atasat acestui articol pentru a afla aceste informatii. Material video realizat cu ocazia interviului periodic acordat de Primarul Comunei Apahida, Grigore Fati, pentru siteul nostru.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: