Cine va fi Miss Apahida 2013?

| Scris de Sorin B | 2013-11-02 | SOCIAL | |

E frumoasa, e celebra si e din Apahida. O cunosti? Binenteles! E Miss Apahida 2012. Silvia Vila a castigat prima editie a concursului lansat de apahida.ro anul trecut. Ea a fost aleasa Miss Apahida din cele 9 fete care au participat la acest concurs.

Si in acest an, Primaria si Consiliul local Apahida in parteneriat cu apahida.ro organizeaza a doua editie a concursului de frumusete feminina, MISS APAHIDA. Pe 1 Decembrie esti invitat la Casa de Cultura(sau Sala de Sport) din Apahida ca sa vezi cele mai frumoase fete din Apahida!

Anul trecut, la prima editie au participat sute de apahideni, Casa de Cultura fiind neincapatoare, tocmai de aceea s-ar putea ca in acest an sa organizam acest eveniment extrem de popular la Sala de Sport. Toate informatiile privind locatia, ora inceperii si lista fetelor care vor urca pe scena le veti gasi pe parcursul acestei luni pe apahida.ro. In acest an pe langa concursul de Miss va preagatim si un spectacol cu inviati supriza si cu muzica live.
anvelope apahida
Inscrierile pentru acest concurs se fac pana in data de 15 Noiembrie, iar fetele care doresc sa participe se pot inscrie la numerele de telefon 0741175358 sau 0740101913. Daca esti tanara, frumoasa si ai atitudine inscrie-te si poti fi chiar tu MISS Apahida 2013. In concurs se pot inscrie si fetele care au participat la editia precedenta cu exceptia castigatoarei de anul trecut care va face parte din juriu in acest an. Deja cateva curajoase s-au inscris in concurs! Acum e randul tau.

Daca vrei sa ai un banner publicitar la acest eveniment si sa sustii financiar sau prin alte premii acest concurs ne poti contacta la numerele de telefon afisate mai sus.

Pentru cei care ne promoveaza postarile pe Facebook referitoare la acest eveniment vom face o tombola si vom oferi premii constand in pizza si bere la Terasa Rustic. Cinci norocosi vor avea posibilitatea de a manca cea mai buna pizza din Apahida, la Terasa Rustic. Prin urmare nu ezitati sa dati like si share la postarile de pe Facebook privitoare la MISS APAHIDA 2013

Va invitam sa urmariti cateva imagini de la prima editie a acestui concurs care a avut loc in data de 1 Decembrie 2012 si care a fost castigat de Silvia Vila din Sannicoara.

Click aici pentru Video

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: