Miss Apahida 2013 si-a desemnat castigatoarele!

| Scris de Sorin B | 2013-12-02 | SOCIAL | |

A doua editie a concursului Miss Apahida s-a consumat Duminica seara la Casa de Cultura din Apahida. Anul acesta la titlul de Miss Apahida au concurat sapte fete frumoase, din Apahida si Sannicoara. Spectacolul a inceput in jurul orei 18:40 si a durat mai bine de o ora. In acest timp publicul prezent, foarte numeros, peste 300 de persoane au putut admira fetele participand la diverse probe. Intre probele concursului o trupa de dansatori, X-tazy si-a facut numarul pe scena din Apahida. De asemnea, la finalul Concursului, interpreta Ioana Moldovan a sustinut un recital live pentru publicul prezent. Interpreta a reusit sa incinga atmosfera atat pe scena cat si in public.

Membrii juriului au fost in acest an: Carmen Pop, Andreea Moldovan, Simona Bene, Sorin Ciplea, Raluca Pucani si Sorin Bodocean.

In acest an juriul a ales-o castigatoare pe Andrada Riurean din Apahida. Pe locul al doilea s-a clasat Oana Serban din Sannicoara, iar pe locul al treilea Oana Bidian tot din Sannicoara. Miss Popularitate a revenit in acest an Madalinei Bochis din Apahida, Miss Eleganta Ioanei Caraian ins Sannicoara, Miss Seriozitate Danielei Bojan din Apahida, iar Miss Senzualitate Alinei Pntilie tot din Apahida.

Coronita de Miss Apahida a fost predata Andradei Raiurean de castigatoarea de anul trecut al acestui concurs, Silvia Vila din Sannicoara. Primarul comunei Apahida, Grigore Fati a fost si el prezent la acest eveniment si a felicitat concurentele din acest an oferindu-le si cate un buchet de flori.

Prezentatorul acestui eveniment a fost Ovidiu Buiga care a reusit sa creeze suspansul necesar unui astfel de eveniment. De asemenea s-a ocupat cu succes de buna dizpozitie a publicului intre probe dar si in timpul acestor.

Una peste alta, Miss Apahida 2013 a fost un eveniment reusit si in calitate de organizator al acestui eveniment apahida.ro va multumeste tuturor celor care au participat la acest eveniment, dar si tuturor celor care ne-au sprijinit prin sponsorizari. Cu aceasta ocazie vrem sa-i reamintim: SB Dental - cabinetul stomatologic Simona Bene, Media Event Tour (prin dna Ligia Pop), Oriflame, Terasa Rustic etc. Poze de la eveniment gasiti pe pagina noastra de Facebook. Adresa e simpla. www.facebook.com/apahida

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: