Noul coronavirus la PENNY Apahida, nimeni nu intervine

| Scris de apahida.ro | 2020-07-23 | SOCIAL | |

Un nou caz de infectare cu noul coronavirus a fost înregistrat la Apahida de această dată la una dintre angajatele supermarketului Penny. Deși cazul este confirmat încă de ieri nimeni nu a luat măsuri pentru informarea cetățenilor și testarea celelorlați angajați. 

Primăria Apahida nu a dat nici un comunicat oficial pe pagina de socializare a instituției cu privirea la existența unui nou caz în comună, deși magazinul PENNY locul în care s-a depistat noul caz este extrem de frecventat de locuitorii comunei și nu numai. Totuși se pare că primarul Grigore Fati i-ar fi cerut prefectului închiderea magazinului și a propus într-o ședință a CLSU să sprijine familia afectată susține ziardeapahida.ro.

Update: In urma publicarii prezentului articol, Primaria comunei Apahida a publicat urmatorul comunicat: Informare C.L.S.U. Apahida Referitor la cazul unei persoane angajate /colaboratoare a magazinului Penny Market Apahida depistata pozitiv cu COVID-19 : - am aflat in cursul zilei de 22.07.2020 , in jurul orei 11.00 de acest caz ,informatia primind-o de la Spitalul de Boli Infectioase Cluj Napoca, unde este internata persoana . - urmare a solicitarii am luat masuri pentru a asigura un minim necesar de hrana sotului si celor 2 copii , urmand ca in dimineata zilei de 23.07.2020 sa ne deplasam cu un pachet de alimente . - am solicitat prefectului judetului Cluj sa intervina pentru testarea personalului angajat si aprobarea pentru inchiderea marketului pana la aflarea rezultatului testarii, raspunsul a fost sa asteptam decizia D.S.P Cluj Napoca dupa ancheta epidemiologica - in seara zilei de 22.07.2020 au fost transportati cu ambulanta sotul si cei 2 copii ramasi acasa. - urmarim cu atentie evolutia situatiei si in functie de aceasta vom lua masurile legale necesare . Presedintele Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Apahida -Fati Grigore

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: