Nou în Apahida! Pizzeria Gustosso te așteaptă cu o gamă variată de pizza și ofertă specială la deschidere

| Scris de apahida.ro | 2020-10-25 | SOCIAL | |

O nouă pizzerie se deschide mâine, 26 octombrie în Apahida, Pizzeria Gustosso. Cu o gamă variată de feluri de pizza, de la rețete clasice până la specialitatea casei, pizzeria Gustosso promită să le ofere clienților săi cea mai bună pizza din Apahida.

Indiferent că optezi pentru Capriciosa, Canibale, Proschiutto e Funghi, Quatro Stagioni sau pentru specialitatea casei, Pizza Gustosso îți oferă o Cola din partea casei, ca să-ți potolești setea.

Pizzeria Gustosso este aproape de tine, în centrul localității, pe strada parcului nr.......

Livrare gratuită la domiciliu!

Întrucât situația actuală ne determină să stăm mai mult pe acasă, Pizzeria Gustosso le oferă cleinților săi posibilitatea de a primii pizza direct la ei acasă, prin serviciu de livrare la domiciliu. Stai relaxat acasă, cu familia ta și comandă la unul din telefoanele: 0364401336 sau la 0770430249, felul tău preferat de pizza, iar pizza Gustosso vine la tine,în cel mai scurt timp posibil. Livrările se efectuază în condiții de igienă și siguranță. 

Pizzerie Gustosso livrează GRATUIT în localitățile: Apahida, Sânnicoara, Câmpenești, iar pentru Dezmir și Jucu se percepe o taxă de livrare.

Avem și alte specialități delicioase pentru tine

Pe lângă meniul de pizza, bucătarul Gustosso le oferă pofticioșilor și alte preparate care le va stârni apetitul: Burgeri, Cotlet de Porc, Ceafă de Porc, Cașcaval Pane, sau Șnițel de pui cu diferite garnituri, pot fi comandate la la Pizzeria Gustosso. 

Consultă meniul Pizzeriei Gustosso și comandă felul tău favorit!

Suna acum!

pizza

pizza2

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: