"Sarbatoare" la Campenesti! Au aparut primele utilaje si oamenii spera ca vor incepe lucrarile

| Scris de apahida.ro | 2023-01-23 | SOCIAL | |

Locuitorii din zona Campenesti "sarbatoresc" aparitia primelor doua utilaje care ar fi ajuns in localitate pentru organizarea santierului, in vederea realizarii proiectului de canalizare, o lucrare din patrimoniul Consiliului judetean Cluj in care sunt incluse mai multe comune clujene si care este pe cale sa demareze in sfarsit. 

Canalizarea este doar primul pas, fiind urmata lucrari de asfaltare a drumurilor, conform declaratiilor primarului comunei Apahida. Locuitorii din zona Campenesti ar putea scapa in cativa ani de drumurile noroioase, gropile si praful care domneste peste una dintre cele mai pitoresti zone ale comunei Apahida. In cati? Nu se stie cu exactitate sunt inca prea multi factori care pot influenta lucrarile, nici macar edilul comunei nu mai are curajul sa dea o data estimativa cand Campenestiul va avea asfaltate macar cele doua artere principale. 

Mai jos redam postarea Primariei Apahida menita sa-i linisteasca pe locuitorii Campenestiului, intr-o perioada in care starea drumurilor ii revolta pe cei mai multi dintre ei. 

Compania care va efectua lucrarile de canalizare in Campenesti, dar si celelalte lucrari incluse in acest proiect, a inceput amenajarea organizarii de santier pe un teren pus la dispozitie de Primaria Apahida in satul Campenesti.

Termenul estimat pentru inceperea lucrarilor este 30 ianuarie 2023, in functie de conditiile meteorologice, iar printre primele lucrari abordate va fi introducerea unei conducte pentru alimentarea cu apa in Sub Coasta, lucrare necesara pentru a aborda asfaltarea strazii Principale din acest sat.

- se arata in comunicatul Primariei Apahida

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: