Se intoarce RATUC la Apahida? - VIDEO

| Scris de Sorin B | 2012-11-21 | SOCIAL | |

Una dintre problemele care starneste interesul populatiei active, a comunei Apahida este transportul pe ruta Apahida - Cluj-Napoca.

Transportul este asigurat, dupa cum bine stim, din ora in ora incepand cu ora 5 dimineata pana la orele 22, cand este ultima plecare din Apahida, iar la ora 22:30 ultima plecare din Cluj. Intre orele 6-9 si 14-18, pornirile din Apahida si Cluj Napoca se fac la fiecare jumatate de ora.

Firma care asigura transportul pe aceasta ruta are autobuze cu conditii decente de transport, fata de conditiile care erau oferite de RATUC in urma cu cativa ani. Cei care au facut naveta cu autobuzele folosite de RATUC pe aceasta ruta stiu care este diferenta.

In ultimul timp se vorbeste de extinderea transportului urban (RATUC) in cadrul zonei metropolitane Cluj, ceea ce ar insemna si revenirea autobuzelor RATUC la Apahida. Daca apahidenii ar putea folosi aceleasi bilete si aceleasi autobuze ca si clujeni, atunci aceasta schimbare ar fi una benefica. Insa daca, trecem din nou la RATUC, numai ca sa nu fim la MV Trans si se mentine pretul actual al biletelor, nu facem altceva decat sa redirectionam rablele RATUC, din nou, spre Apahida.

Referitor la posibilitatea revenirii Regiei Autonome de Transport Urban de Calatori Cluj in Apahida,Grigore Fati primarul comunei Apahida.i love apahida

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: