Sala de sport va avea în sfârșit o suprafață de joc sănătoasă

| Scris de www.apahida.ro | 2015-02-11 | SOCIAL | |

Le ședința de Consiliu local ce s-a desfășurat pe 5 februarie la Casa de Cultură din Apahida printre alte lucrări de investiții s-a speculat că se va reface suprafața de joc. Am notat în carnețel acest lucru întrucât se pare că cererea multor tineri din Apahida a fost auzită și după terminarea ședinței am cerut detalii despre acest lucru. 

Da este adevărat! În planul de investiții pe acest an s-au alocat 167.000 lei pentru schimbarea suprafeței de joc din Sala de Sport. Este un lucru lăudabil că dorința tuturor celor care practică sportul sau joacă fotbal de plăcere în această sala a fost auzită. 

În Scrisoarea apahidenilor către Moș Crăciun” am menționat motivele pentru care suprafața de joc are mare nevoie de un strat de atentuare a șocurilor. Articulațiile celor care aleargă pe o astfel de suprafață au de suferit. Toți cei care joacă fotbal în această sală pot confirma acest lucru. O știu din experiență proprie.

Conform programului de investiții acestă schimbare se va realiza în lunile August - Septembrie, sperăm ca noua suprafață să corespundă standardelor europene, iar copiii noștri să poată folosi această sală sănătoși. 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: