Scandal în PENNY Apahida din cauza măștii

| Scris de apahida.ro | 2021-09-23 | SOCIAL | |

Pandemia continuă, iar impunerea unor noi restricții îi scoate din minți pe unii oameni, care s-au săturat să poarte mască, să le fie îngrădită libera circulație și alte măsuri impuse de autorități cu scopul de a limita răspândirea virusului. 

Un episod edificator a avut loc azi în supermarketul PENNY Apahida în jurul orei 15, unde un bărbat a intrat fără a purta masca în mod corect și a început să-l înjure pe paznicul care i-a cerut să-și pună masca cum trebuie. Clienții din magazin s-au mobilizat și l-au apostrofat pe bărbat care a început să se certe cu toată lumea. În cele din urmă bărbatul și-a pus masca corect, dar a continuat cearta până la finalizarea cumpărăturilor și ieșirea din magazin. 

O femeie a încercat să-i explice bărbatului că trebuie să poarte masca indiferent dacă este sau nu vaccinat, şi ca ea poartă masca chiar dacă este vaccinata, întrucât îi pasa de cei din jur. Nimic nu l-a putut potoli pe bărbat care a continuat să facă scandal prin magazin, probabil fiind şi sub influenţa băuturilor alcoolice. 

În altă ordine de idei comuna Apahida a intrat începând de azi sub noile restricţii impuse de Guvern, din cauza creşterii incidentei peste 3 la mie în ultimele 14 zile.  Rata incidenței pentru Apahida raportată astăzi a fost de 3,64.

 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: