Un bărbat cu un BMW a pălmuit și a scuipat un copil în Câmpenești după care și-a văzut de drum

| Scris de apahida.ro | 2021-04-17 | SOCIAL | |

Un părinte din Câmpenești a căutat indentitatea unui bărbat care i-ar fi pălmuit și scuipat copilul minor pe stradă. Singurul indiciu pe care l-a primit de la copil a fost mașina pe care o conducea agresorul și anume un BMW.

După câteva postări pe o rețea de socializate, părintele a reușit să-l identifice pe presupusul agresor și din câte se pare a formulat o plângere penală împotriva acestuia.

O altă localnică susține că a motivul agresiunii ar putea fi o ceartă între copii, în urma căreia copilul agresat de bărbat i-ar fi dat un pumn în față fiului agresorului.

Părerile părinților privitor la intervenția bărbatului sunt împărțite, pe deo parte unii dintre ei critică atitudinea bărbatului, iar pe de altă parte unii găsesc o explicație pentru această reacție.

Certurile intre copii trebuie rezolvate între copii, iar certurile între adulți trebuie rezolvate între adulți. Nu facem educație decât propriului copil, în rest atragem atenția părintelui! Eu așa văd situația, civilizat sper/cred! - a comentat evenimentul o mămică.

Bun, nici eu nu sunt de acord ca un adult sa bata copilul altcuiva dar daca parintele batausului nu ia atitudine ce faci? Iti lasi copilul sa fie batut? Pe el cine il apara? Asta cu lasi copiii sa-si rezolve problemele e si ea cu o limita. Bineinteles, primul pas cand copilul tau e lovit pt prima data e sa iei legatura cu parintii lui. - a replicat un alt părinte

 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: