INCREDIBIL: Un bătrân înjură ca la ușa cortului și amenință o șoferiță din Apahida

| Scris de www.apahida.ro | 2016-09-02 | SOCIAL | |

O șoferiță din Apahida a publicat pe pagina de fabook apahida.ro un material video în care un bărbat de vârsta a treia o înjură și o amenință nemulțumit fiind de modul în care aceasta conduce. Din material se poate înțelege că nemulțumirea bătrânului este una mai veche întrucât în momentul în care femeia filmează scena, viteza de deplasare este destul de redusă. Conform informațiilor incidentul a avut loc în această dimineață în jurul orei 11, în zona Triaj din Sânnicoara. 

Bărbatul o ia razna când vede că mașina se apropie de locul în care el stă de povești cu două persoane. O înjură pe femeia și scuipă pe geamul lateral al mașinii după care când îți dă seama că este filmat lovește cu palma geamul mașinii.

În descrierea materialului video femeia lasă sa se înțeleagă că nu e prima dată când i se întâmplă asta. 

Asta se intampla cu toti cei care trec cu masina. Problema d-lui din filmare este ca il prafuim, drumul nefiind asfaltat. Zilnic arunca cu pietre dupa masini. Calea ferata era blocata si nu puteam sa trec, asa ca m-a " incoltit". Repet : pt ca am facut praf cand am trecut pe langa el !!! Politia nu intervine pana nu depun plangere, iar familia lui ne-a indemnat sa ne facem singuri dreptate, pt ca ei l-au scapat de sub control. E evident ca are probleme psihice. Si in geam a dat cu piatra, nu cu pumnul. Ma intreb ce se intampla daca nu ma inchideam in masina? Imi dadea cu piatra in cap si poate atunci politia intervenea. Asa, doar pt o injuratura, un scuipat si o ciobitura in geam au considerat ca nu e cazul. - a completat soferita amenintata

În cazul de față Poliția Apahida trebuia să se sesizeze și să dispună măsurile care se cuvin pentru a preîntâmpina posibile altercații.

<

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: