Ansamblul Somesul Apahida si-a aratat valoarea

| Scris de www.apahida.ro | 2013-12-02 | SOCIAL | |

Cele doua ansambluri de muzica populara din Apahida ne-au obisnuit cu evolutii din ce in ce mai bune. Tinerii dansatori s-au perfectionat in ultimii ani, iar acum dansurile oferite sunt cu adevarat spectaculoase si facute ca la carte. Nu e de mirare ca datorita calitatii acestor reprezentatii ansambulul Somesul Apahida a fost invitat la spectacole si peste hotare. De asemenea televiziunile locale si-au facut un obicei de ai invita pe tinerii nostri dansatori la diverse emisiuni. Cei care s-au ocupat de perfectionarea acestor copii au reusit sa scoata din fiecare membru un dansator desavarsit.

Ansamblurile populare "Datini" din Dezmir si "Somesul" din Apahida au oferit pentru cei prezenti la Casa de Cultura din Apahida un spectacol pe cinste, Duminica de Ziua Nationala a Romaniei. Personal am auzit oameni varstinici cu adevarat impresionati de dansurile tinerilor apahideni. Am vazut aceste doua ansambluri de multe ori la diverse evenimente, insa de aceasta data parca au dat totul.

Nu puteam sa omitem spectacolul de folclor oferit apahidenilor de Primaria si Consiliul local Apahida de "1 Decembrie". Cu aceasta ocazie apahida.ro ii felicita pe toti cei care s-au straduit prin dansurile lor sa puna umarul la realizarea unei zile de poveste in Apahida.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: