Strict Prest pus sa-si incaseze singur banii pentru gunoi

| Scris de www.apahida.ro | 2016-01-22 | SOCIAL | |

Experimentul cu colectarea taxei de gunoi de catre Primaria Apahida a fost privit cu ochi diferiti de catre putere si opozitie.  Primarul comunei Grigore Fati considera acest experiment este unul reusit intrucat sustine dansul problema gunoaielor a fost rezolvata, iar pretul resimtit de populatie a scazut.

Pe de alta parte Calin Pacurar copresedintele PNL a declarat ca experimentul a esuat intrucat a produs o gaura de aproximativ 50.000 lei in doar trei luni si nu in buzunarul operatorului de salubritate si in bugetul comunei, prin urmare continuarea pentru inca 12 luni a acestui experiment ar putea genera o gaura considerabila in buget.

In alta ordine de idei problema gunoaielor este departe de a fi solutionata. Strict prest a reziliat o serie de contracte cu asociatiile datornice de pe raza comunei, prin urmare gunoiul a ramas neridicat in multe zone. Sunt persoane ca si-au platit la zi gunoiul dar care nu beneficiaza de ridicarea gunoiului datorita vecinilor rauplatnici.

Un alt aspect sesizat de numerosi cetateni, ca in ultimele luni, de cand firma de salubritate primeste banii de la Primarie, gunoierii nu mai iau toate pubelele. Au fost numeroase sesizari de la persoane care locuiesc in zone de case care au ramas cu pubelele pline la poarta saptamani la rand.

De exemplu azi au ramas pubele neridicate pe strada Avram Iancu si Mihai Viteazu, iar cateva persoane ne-au sesizat aceaste probleme. 

Majoritatea consilierilor locali au decis sa stopeze acest experiment, iar firma de salubritate sa inceapa sa-si colecteze banii de la populatie ca si pana acum. Prin urmare incepand cu luna ianuarie banii pentru salubritate se vor palti din nou la caserita firmei Strict prest!

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: