Supercom a lasat gunoiul pe zeci de strazi din comuna! Care ar fi explicatia

| Scris de apahida.ro | 2023-02-11 | SOCIAL | |

Noul operator de salubritate din comuna Apahida, SUPERCOM si-a inceput activitatea cu stangul, zeci de reclamatii din toate zonele comunei au umplut mesageria Primariei Apahida in ultimele doua saptamani. Reamintim SUPERCOM a castigat licitatia pentru tot judetul Cluj pentru o perioada de 10 ani. 

Angajatii de la salubritate au strans gunoaiele de pe strazile principale, insa zeci locuitori din Apahida, Dezmir, Campenesti, care locuiesc pe strazi periferice au ramas cu tomberonele pline la poarta zile in sir. Nu s-a respectat nici programul pentru ridicarea deseurilor reciclabile, practic a fost si inca este o adevarata invalmaseala, cel putin deocamdata. 

Primarul Grigre Fati a incercat sa gaseasca o explicatie pentru inceputul dezastruos al operatorului de salubritate. Fati sustine ca angajatii noului operator nu cunosc inca strazile din comuna si ca din pacate doar doi soferi de la Strict Prest (vechiul operator) au migrat la noua companie, restul fiind oameni noi care nu stiu inca cum ar trebui sa isi faca treaba. De asemenea, un alt motiv invocat de primarul Fati ar fi inceperea mai devreme cu o luna colectarii, care era planificata initial pentru data de 1 martie, insa din anumite motive ce tin mai degraba de municipiul Cluj-Napoca, SUPERCOM si-a inceput activitatea la inceputul lunii februarie. 

Neridicarea gunoaielor de catre SUPERCOM a fost semnalizata atat in municipiul Cluj-Napoca cat si in alte comune, insa la Apahida sa nu uitam se achita taxa, nu se plateste la kg, cu alte cuvinte sunt sau nu ridicate gunoaiele cetateanul plateste, un lucru total nefiresc

Primarul Fati a mentionat ca la fiecare sesizare facuta de catre Primarie cu privire la gunoaiele neridicate de pe anumite strazi, operatorul a fost receptiv si a trimis a doua zi utilitara pentru a colecta gunoiul din tomberoane.

Vom mai avea de facut curse cu tomberonul ceva vreme pana cand angajatii SUPERCOM vor invata strazile comunei, avem "noroc" ca inca e frig si nu trebuie sa suportam si mirosul neplacut al acestora. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: