Toaletarea copacilor din parcul central Apahida a provocat indignare in randul trecatorilor

| Scris de apahida.ro | 2023-01-19 | SOCIAL | |

Apahida duce lipsa acuta de locuri de relaxare, parcurile lipsind aproape cu desavarsire din peisajul comunei. Un palc de copaci  de cateva sute de metrii patrati plasat pe strada Parcului este cunoscut drept Parcul central si e de altfel cam unicul, iar arborii sunt intr-adevar destul de batrani.

Fiind unica optiune pentru zona centrala multi parinti ies cu cei mici la locul de joaca amenajat in interiorul parcului. Sunt si multi adolescenti care viziteaza parcul in deosebi pentru mesele de pingpong amplasate Primarie, dar si pentru ca a fost si inca este cel mai popular loc de intalnire in randul tinerilor din Apahida. 

De-al lungul ultimilor ani, marile nemultumiri ale vizitatorilor au fost legate de mizeria ce domneste peste parc de cele mai multe ori, lucrul asta are o stransa legatura si cu educatia vizitatorilor si cu lipsa masurilor de prevenire si pedepsire a celor care "au uitat acasa" bunul simt. 

De aceasta data oamenii sunt indignati de modul in care arborii au fost toaletati, imaginile de dupa finalizarea procesului aratand o priveliste desprinsa parca din celebra serie Scary Movie. Iata ce a declarat unul dintre vizitatorii parcului pe o retea de socializare:

Salutare tuturor,
Doresc sa aflu daca stie cineva concret ce s-a intamplat in parcul din Apahida de s-a ajuns la o asemenea masacrare a naturii?
Cea ce vedem acum in parc nu este o toaletare a copacilor, ci o ucidere a lor. Dupa ce ca parcul este de cea mai joasa speta pentru o comuna asa mare acum asta?
Oare cineva din primarie a fost vara prin parc sa vada ce umbra au tinut acei copaci? Nu cred.
Din pacate vara ce v-a urma o sa fie crima pentru copilasi si nu numai. Nu o sa mai fie umbra deloc in parc, practic ziua nu mai ai nici o sansa sa iesi cu copilasul in parc. Sa nu uitam ca toboganele sunt din plastic iar la caldura expusa se pot produce arsuri mari. Chiar sunt curios care a fost incompetentul care a dat aviz pentru asa ceva, si sa ne spuna motivul. Pe aceasta cale chiar am sa fac o adresa catre Primaria Apahida Nu se poate asa ceva. ...

Traian P.

Primaria da asigurari ca totul s-a facut ca la carte si ca arborii nu vor avea de suferit de pe urma acestei curatari "la sange" executate de curand. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: