Vienamezul acuzat de omor a fost prins în doar două ore! O tânără polițistă din Apahida a contribuit decisiv la prinderea lui

| Scris de apahida.ro | 2020-08-19 | SOCIAL | |

Sâmbătă 15 august o veste teribilă a îngrozit întreaga comunitate, un vietnamez și-a înjunghiat colegul în timpul pauzei de masă cu un cuțit, iar în urma incidentului victima a decedat. 

Agresorul a încercat să se facă nevăzut, însă polițiștii sosiți la fața locului au dat dovadă de agilitate și l-au reperat și imobilizat pe suspectul principal în doar două ore. Cei doi  polițiști care l-au reținut pe asiatic sunt agent principal Pojar Dora din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriți și agent Hotea Radu, din cadrul Secției 2 Poliție, ambii din cadrul IPJ Cluj.

Tânăra din Apahida, Dora Pojar, îmbracă de mulți ani haina de polițist și având avantajul de a cunoaște foarte bine zona în care se ascundea suspectul a putut contribui decisiv la prinderea acestuia. 

Merită felicitați toți cei implicați în operațiune, îndeosebi cei doi agenți menționați mai sus, de altfel pe una dintre cele mai populare pagini de Facebook dedicată activității oamenilor legii cei doi au primit mii de aprecieri pentru modul de operare. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: