Revenire în Liga I pentru cel mai titrat fotbalist din Apahida

| Scris de apahida.ro | 2022-06-18 | SPORT | |

Andrei Chindriș s-a întors în Liga I după o experiență neplăcută în prima Ligă portugheză. Fostul fundaș al celor de la FC Botoșani, dorit insistent în urmă cu un an și jumătate de Gigi Becali la FCSB s-a transferat în vara trecută la echipa portugheză Santa Clara, plecând pe o sumă care l-a nemulțumit pe fostul său președinte de club, Valeriu Iftimie, care spera să încaseze pe el peste 500.000 euro. 

Chindriș a avut un debut fabulos la echipa portugheză, reușind să marcheze în poarta celei mai titrate echipe lusitante FC Porto, un gol în victoria înregistrată de echipa sa cu scorul de 3-1. Cu toate acestea, portughezii s-au hotarât să nu mai apeleze la serviciile sale, iar în partea a doua a campionatului jucătorul a plecat de la echipă și s-a antrenat singur o bună perioadă de timp, neavând dreptul de a semna cu un alt club.  

Această experiență putea să-l coste mult pe tânărul fotbalist român, însă evoluțiile bune din perioada FC Botoșani nu au fost uitate, iar noul antrenor al celor de la UTA Arad, Ilie Poenaru l-a dorit pe Chindriș la echipă. Chindriș, liber de contract a acceptat oferta iar în noul sezon îl vom vedea în centrul apărării arădene. 

Reamintim Andrei Chindriș a fost convocat mereu la echipele naționale U19 și U21 și este considerat unul dintre fundașii de perspectivă a fotbalului românesc. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: