40 de medalii pe teren propriu la turneul ”Napocense”!

| Scris de www.apahida.ro | 2016-03-23 | SPORT | |

Sambata 19 martie in sala de sport din Apahida s-a desfășurat turneul ”Napocense Hadrianum Aelius Tropheum” ajuns la editia a III-a. Clubul Somesul Apahida 2010 a fost si in acest an gazda evenimentului. 

In acest an marele premiu a mers la cel mai titrat club sportiv din Romania si anume Steaua Bucuresti, pe locul second s-a clasat clubul Ilyo Bistrita, iar pe treapta a treia a podiumului Exploziv Targu-Mureș

40 de medalii obținute de sportivii din Apahida

Cele doua cluburi de Taekwondo ale comunei Somesul si Scorpion au reusit sa obtina impreuna 40 de medalii cu sportivi din Apahida. 

Scorpion Taekwondo Apahida - 19 medalii cu 18 sportivi

Clubul a înscris 19 sportivi pentru acestă competiție, însă sportiva Telecan Dana nu a avut cu cine lupta în categoaria sa. Cei 18 sportivi care au avut parte de meciuri au reușit să cucerească nu mai puțin de 19 medalii, în medie mai mult de o medalie/jucător, un procentaj de invidiat.

5 medalii de aur 

  • Vesa Alina 2 medalii (o medalie la Sped Kick), Dărăban Răzvan, Codori Raul, Belce Alexandru

9 medalii de argint

  • Bucur Laura, Chiorean Roxana , Coroian Daria, Bucur Mihai 2 medalii  (o medalie la Sped Kick) , Mureșan Sergiu, Rațiu Mihai, Crișan Horațiu, Bumb Ștefan

5 medalii de bronz

  • Bucur Andrei, Pasc Davide , Făgădăuan Răzvan 2 medalii (o medalie la Sped Kick) , Buzan Cristian

Menționăm că 4 dintre sportivi au fost la prima lor Competiție și doar 2 dintre ei nu au reușit să ocupe un loc pe podium , dar îi felicităm pentru meciurile frumoase și pentru curajul de care au dat dovadă pe Păcuraru Cosmin și Palfi Darius, cu siguranță vor acumula experiență competițională și vor ajunge pe podium . Îi felicităm pe toți sportivii participanți și le mulțumim părinților pentru încrederea și sprijinul acordat atât moral cât și financiar !

- Cu prietenie Președinte C.S.Scorpion Ioana Florica Păcuraru

Someșul Apahida 21 de medalii cu 35 de sportivi înscriși

 

Clubul gazdă a aliniat la startul competiției 35 de sportivi și a reușit să adune 21 de medalii .

2 medalii de aur

  •  Gabriel Pop și Denis Buiga,

7 de argint

  • Alexandru Crișan, Alexandra Turău, Giorgiana Cămărășan, Lorena Bal, Cristina Fodor, Maria Buiga și Ambruș Robert

​12 de bronz,

  •  Ilian Dan, Buiga Paul, Lingurar Darius, Cârcu Carina, Gyemant Sorina, Todor David, Checicheș Teodora, Lorint Sebastian, Ștefănescu Raul, Sabadoș Fineas, Morar Ionuț și Boboș Alexandra.

Îi felicităm pe toți sportivii locali și pe antrenorii lor pentru rezultatele obținute. De asemenea îi felicităm pe organizatori pentru că au reușit să gestioneze o competiție la care au participat peste 290 de sportivi din întreaga țară. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: