Derby în Liga IV: Sporting Apahida - Acs Floresti 1-3

| Scris de Apahida.ro | 2021-10-03 | SPORT | |

O nouă duminică cu fotbal la Apahida, Sporting întâlnește azi pe teren propriu formația ACS Florești într-un meci din cadrul etapei a șasea a Ligii a IV-a la fotbal, zona Cluj.

Comentariu LIVE:
Min 1 Start meci.
Min 16 Gol Floresti! Oaspeții deschid scorul după o greșeală în centrul defensivei.
Min 17 Șansă de egalare pentru gazde. Ovidiu Bondor a fost deschis bine în careu însă apărătorul advers a reușit să se interpune între mingea trimisă de atacant și poartă. Scorul rămâne 0-1.
Min 31 Șansă iminenta de gol pentru Florești. Oaspeții reușesc un contraatac condus foarte bine de Olimpiu Bucur, care l-a angajat excelent în careu pe nr 22 care a ratat incredibil din 6 metri singur cu portarul gazdelor, trimițând pe lângă poartă.
Min 32 O noua ratare mare a floreștenilor după o acțiune în flancul stâng al atacului de această dată. Jucătorul Florestiului a preferat să șuteze din unghi în locul unei pase în centru unde se afla un coechipier liber.
Min 34 Gol Florești! Floreștenii reușesc să își dubleze avantajul după o nouă acțiune bună purtată de această dată pe centrul terenului.
Min 37 Floreștenii mai au o ocazie mare de a marca, dar de această dată portarul gazdelor are o intervenție miraculoasă, scorul rămâne 0-2.
Min 38 Șansă pentru Ovidiu Bondor să reducă din diferență! Atacantul gazdelor șutează bine din colțul careului de 6 metrii, însă portarul oaspeților reușește să salveze.
Min 43 O noua șansă pentru gazde de a reveni pe tabelă. Cristi Tăbârță are golul în vârful ghetei, după o centrare perfectă a lui Alin Vasilaș din partea dreaptă a atacului,  din păcate șutul din 6 metri ocolește poarta oaspeților.
Min 44 Portarul gazdelor se remarca din nou la un șut din careu al numărului 10 de la oaspeți.


Repriza a doua
Min 47 Ocazie mare pentru Florești. Portarul gazdelor are o noua intervenție salvatoare.

Min 50 Ocazie pentru gazde de a înscrie după o incursiune în flancul drept al atacului. Jucătorul cu nr 14 șutează bine din unghi dar mingea trece pe lângă poartă.

Min 70 Lovitură liberă de la 18 metri, poziție centrală. Raul Câmpean lovește rău mingea care trece milt peste poartă.

Min 73 Penalty pentru gazde! Ovidiu Bondor este faultat clar în careu, centralul acordă penalty pentru Sporting Apahida.
Min 74 Gooolll Apahida! Același Ovidiu Bondor reușește să marcheze de la punctul cu var. Apahida revine în meci după ce în cea de a doua repriza au jucat mult mai bine decât florestenii.
Min 88 Bară pentru floreșteni! O acțiune frumoasă a oaspeților în partea dreaptă a atacului se încheie cu un șut bine plasat, intervenția portarului trimite mingea în bară și scorul rămâne 1-2. 

Min 90+1 Gol ACS Florești! Oaspeții securizează cele trei puncte după ce reușesc să înscrie cel de-al treilea gol, după o nouă nesicronizarea a apărării noastre. 

Min 90+3 Bondor aproape să marcheze golul meciului, după un șut superb de la 20 de metrii de poartă, oprit doar de stâlpul din stângă a porții. 

Min 90+5 Final de meci la Apahida! ACS Florești se impune la capătul unui meci palpitant cu multe faze de poartă la ambele porți. 

Floreștenii câștigă meritat, fiind echipa mai ofensivă, echipa care a construit mai mult și a avut nenumărare faze de poartă. 

Apahida rămâne sus în clasment cu cele 10 puncte acumulate în primele 6 etape. Sporting va juca etape viitoare cu Mintiul Gherlii în deplasare,un nou meci împotriva unei echipe bune a campionatului.

Cel mai bun jucător de la gazde , a fost azi portarul echipei care s-a remarcat în numeroase rânduri, limitând proporțiile scorului.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: