Livetext: Sporting Apahida - Someșul Dej II 6-2

| Scris de Apahida.ro | 2021-09-19 | SPORT | |

 

Fluier final, Apahida câștiga partida de azi, dominând partida mai puțin primele zece minute din fiecare repriză. Băieții s-au motivat și au reușit să revină deși au fost conduși cu două goluri mai bine de o jumătate de oră. A fost un meci frumos de care s-au bucurat toți cei prezenți. 

S-au remarcat în meciul de azi Ovidiu Bondor autor a două goluri, Alin Vasilaș autorul ultimului gol și omul care a obținut un penalty, Ciotlăuș care a reușit 2 pase de gol, Raul Câmpean care chiar dacă a fost mai puțin exact în apărare, față de alte meciuri a reușit o pasă de gol și un gol, un lucru remarcabil ținând cont de poziția de fundaș central pe care evoluează. 

LIVE TEXT:

 

Min 85 Goool Apahida!!! Alin Vasilas marchează după o faza frumoasă făcută de gazde și îi dedică golul antrenorului Florin Pojar, care și-a aniversat recent ziua de naștere.

Min 79 Intervenție senzațională a portarului gazdelor, care intervine în postura de singur cu atacantul advers salvând dintr o situație iminenta de gol.

Min 76 Goool Apahida!!! Raul Campean își trece și el numele pe lista marcatorilor, după ce în urma unei lovituri de colt a șutat puternic sub bara transversala, marcând golul al cincelea pentru Sporting Apahida.

Min 71 Goool Apahida!!! Apahidenii majorează scorul după o noua centrare în careu. Alex Păcurar duce scorul la 4-2.

Min 46 Începe a doua repriza.

Min 45 Goool Apahida!! Faza controversata în careul oaspeților după ce Alin Vasilas în poziție ideala în careul de 16 metri cade, fiind faultat de un adversar. Arbitrul central arata punctul cu var iar Ovidiu Bondor înscrie cu un șut plasat în vinclul porții. Apahida întoarce scorul și se așteaptă o repriza a doua de foc.

Min 42 Goool Apahida!!! O noua centrare din flancul drept excelenta, de aceasta data autorul pasei decisive fiind Ciotlaus Dan, iar la capătul centrări s- a aflat jucătorul cu nr 21 care a înscris cu un șut plasat din coltul careului de 6 metri. Apahida egalează iar jocul devine și mai interesant.

Min 35 Goool Apahida!!! Dupa o acțiune purtata inițial pe flancul stâng al atacului și o centrare nereușită, mingea ajunge la fundașul Raul Campean în flancul drept care îl găsește perfect în careul de 6 metrii pe Ovidiu Bondor. Lovitura de cap întâlnește bara, însă mingea se întoarce la el și înscrie fără probleme.

Min 25 Încă o șansă a apahidenilor de a înscrie, de aceasta data după un șut superb de la 25 de metri, mijlocașul cu nr 21a fost la un pas sa înscrie. Portarul a respins peste transversala în ultimul moment.

Min 24 Gol Dejul! Oaspeții majorează scorul. Apărarea apahidenilor este visătoare, atacantul cu numărul 10 a Dejului pivoteaza printre fundașii centrali, driblează portarul și înscrie cu latul în poarta goala.

Min 17 O noua șansă pentru Apahida de a egala, de aceasta data în urma unei lovituri de cap a atacantului Ovidiu Bondor după o lovitura de colt, din păcate mingea a trecut peste transversala.

Min 14 Șansă de egalare pentru Sporting. O lansare în adâncime perfecta pentru unul dintre mijlocașii Someșului care a reușit sa ajungă în poziția de singur cu portarul, dar goalkeaperul s-a aparat excelent și scorul rămâne 1-0 pentru Dej.

Min 11 Gol Someșul Dej! Oaspeții deschid scorul după un atac pozițional, unul dintre atacanții Dejului reușind un șut superb din afara careului, imposibil de parat de portarul gazdelor.

Min 6 Ciotlaus îl lansează excelent pe partea dreapta a atacului pe Ovidiu Bondor care trage primul șut spre poarta.

Min 1 Start meci.

Vreme execelenta pentru fotbal la Apahida, peste 50 de persoane prezente la meciul dintre Sporting Apahida - Someșul Dej II pe Arena Vasile Moga din Apahida. Gazdele în echipament albastru își doresc victoria.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: