Rezultate excelente pentru sportivii Academiei Maris din Apahida!

| Scris de apahida.ro | 2023-02-08 | SPORT | |

Dupa ani de zile de lupte in circuitul MMA si Kempo, Ciprian Maris a decis sa-si incheie activitatea sportiva si sa se concentreze pe o alta cariera, cea de antrenor. El a pregatit primele grupe de copii la Clubul MMA Transilvania, iar de mai bine de un an a pus bazele Academiei Maris aici in Apahida. Aproape 50 de copii si adulti se antreneaza saptamanal la Sala de Sport din Apahida si descopera tainele artelor martiale mixte. Sportivii Academiei Maris evolueaza la diferite competitii interne la categoria amatori si semi-pro, iar primele participari au adus si primele victorii pentru clubul din Apahida. 

"De aproximativ un an si doua luni am pornit pe acest nou drum infiintand Academia Maris. De atunci, toata energia mi-am canalizat-o spre pregatirea copiilor si adultilor care ni s-au alaturat. Intr-un timp foarte scurt, am reusit sa facem rezultate notabile pe plan national, am reusit sa avem vicecampioni si medaliati la nationale, lucru care este foarte important pentru clubul nostru si pentru mine personal. 

Academia Maris are doua grupe de pregatire, copii si adulti, aproximativ 30-35 de copii avem in sala la fiecare antrenament, lucru care ma bucura foarte mult. Facem antrenamente de trei ori pe saptamana luni, miercuri si vineri. Suntem doi antrenori, avem un antrenor deosibit cu performante europene la judo, care ii pregateste si el pe sportivi pentru lupta la sol. 

Am participat in ultima perioada la trei competitii unde am inregistrat victorii frumoase. De exemplu, la Sebes au luptat 3 sportivi, am reusit doua victorii si o infrangere la puncte.

La ultima competitie, cea de la Bistrita am obtinut de asemenea performante notabile, la semi-pro, la categoria 70,  Alex Macingo a castigat in fata favoritului local, facand un meci foarte bun.

FOTO: Alex Macingo - Academia MARIS

De asemenea, Bogdan Suciu a facut un meci bun la categoria 95 de kg, insa a pierdut in cele din urma meciul la puncte. 

Foto: Bogdan Suciu - Academia MARIS

Tot la Bistrita la categoria amatori am avut 6 copii, Sebastian Gocan, Sebastian Lorint, Bogdan Michele, Raul Rusu, Teofil Chiorean si Dragos Lugujan. Cinci dintre ei s-au intors cu vitorii.

Suntem pe drumul ce bun si sunt convins ca in scurt timp vom da campioni si vicecampioni nationali." ne-a declarat Ciprian Maris

Academia Maris ii invita pe toti cei care doresc sa faca sport si sa devina luptatori de MMA, sa vina la antrenamentele saptamanale ce au loc la Sala de Sport din Apahida, luni, miercuri si vineri. Cei interesati pot lua legatura cu antrenorul Ciprian Maris prin intermediul platformei sociale Facebook sau telefonic la numarul 0732256116.

Reamintim Ciprian Maris a luptat in cusca in numeroase gale atat la nivel national cat si la nivel international, obtinand victorii spectaculoase de-al lungul anilor,  atat la Kempo cat si la MMA, de asemenea Maris a fost unul dintre concurentii showului EXATLON Romania in urma cu cativa ani. 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: