Andrei Chindriș s-a transferat într-un campionat puternic

| Scris de apahida.ro | 2021-09-03 | SPORT | |

Tânărul fotbalist din Apahida, Andrei Chindriș a făcut pasul spre o echipă dintr-un campionat puternic după mai bine de 4 ani petrecuți la echipa de primă ligă FC Botoșani. 

Chindriș fundașul central al echipei naționale Under 21 s-a decis să plece în Portugalia la CD Santa Clara, echipă care a plătit pe jucătorul Botoșaniului 200.000 de euro. Andrei Chindriș a refuzat anul trecut să se transfere la FCSB, chiar dacă oferta făcută la acea vreme de finanțatorul roș-albaștrilor a fost net superioară, Gigi Becali oferind 580.000 euro. 

Patronul celor de la FC Botoșani și-ar fi dorit să-l vândă pe Chindriș la FCSB însă refuzul jucătorului din Apahida de a lucra cu Gigi Becali a fost luat în seamă și Chindriș a mai rămas  încă un sezon la Botoșani. 

CD Santa Clara a terminat sezonul trecut pe locul al 6-lea în prima liga portugheză, având un lot evaluat la 20 milioane de euro. Chindriș va avea concurență pe post, la echipa portugheză fiind legitimați 5 fundași centrali,

Să sperăm că tânărul jucător va reuși să se adapteze ușor la noua echipă și va prinde cât mai multe meciuri în tricoul celor de la CD Santa Clara.

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: