Al doilea an în Play-off pentru Andrei Chindriș

| Scris de apahida.ro | 2021-04-14 | SPORT | |

Tânărul fotbalist din Apahida, Andrei Chindriș a fost și în acest sezon de campionat regulat al Ligii I la fotbal unul dintre cei mai folosiți jucători de antrenorul formației FC Botoșani, echipă la care este legitimat încă din 2017. Chindriș a evoluat în 27 de partide și a marcat două goluri deși evoluează pe postul de fundaș central.

Pentru al doilea sezon la rând echipa moldoveană prinde un loc de play off reușit să se califice în prime șase echipe ale campionatului ce se vor bate pentru titlul de campioană a României la fotbal, dar și pentru locurile eligibile pentru competițiile europene. 

Andrei Chindriș a avut un sezon bun, iar evoluțiile sale l-au propulsat și la echipa națională de tineret U21 cu care a participat la Campionatul European găzduit de Ungaria și Slovenia, în această primăvară. 

Tânărul stopper al celor de la FC Botoșani este la momentul actual cel mai valoros jucător al celor de la Botoșani fiind evaluat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 1 milion de euro. Cel mai probabil la finalul acestui sezon Chindriș va semna un contract cu altă echipă, cei de la Botoșani având mai multe oferte pentru fotbalistul din Apahida.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: