Andrei Chindriș pe podiumul Ligii I la finalul sezonului regulat

| Scris de apahida.ro | 2020-02-27 | SPORT | |

Echipa la care evoluează tânărul Andrei Chindriș, FC Botoșani a fost fără doar și poate surpriza sezonului regulat în Liga I. Botoșăneni au reușit să termine sezonul regulat în fața FCSB-ului intrând în premieră în play off-ul LIgii I de pe poziția a treia. 

Evoluțiile fotbalistului din Apahida au continuat în aceeași notă, iar o plecare de la formație moldoveană pare inevitabilă. Cu toate aceste Andrei Chindriș va rămâne până la finele actualului sezon la echipa condusă de Marius Croitoru. 

Patronul echipei Valeriu Iftime a declarat că a refuzat o ofertă concretă de 800.000 euro făcută de George Becali patronul echipei FCSB. Iftime a mai declarat că fundașul echipei naționale U21 nu va pleca de la Botoșani dacă oferta celor interesați nu va fi de minim 1,5 milioane de euro. 

Andrei Chindriș a dat dovadă de seriozitate în pregătire și a prins un loc de titular la ultimele întâlniri ale naționalei României U21, având evoluții apreciate și la acest nivel. 

Sportivul din Apahida este evaluat la această oră de site-ul de specialitate transfermarket.de la 650.000 euro fiind alături de Denis Ciobotariu de la CFR Cluj cei mai scumpi fundași centrali din România sub 25 de ani. 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: