E oficial! Duelul mult așteptat MARIȘ VS. BARBU un meci de totul sau nimic!

| Scris de apahida.ro | 2021-04-16 | SPORT | |

Confruntarea mult așteptată de toți iubitorii MMA-ului din România este planificată în iunie. Luptătorul din Apahida, Ciprian Mariș îl va întâlni din  nou pe Bogdan Barbu, adversar pe care l-a mai întâlnit de două ori pe parcursul carierei. De fiecare dată au fost confruntări puternice între cei doi plăcute de urmărit și cu mult suspans. Cei doi luptători și-au împărțit frățește victoriile până acum, iar în Gala RXF din iunie, organizatorul plusează și dorește să unifice cele două centuri pe care le dețin cei doi.

Ciprian Mariș nu a pierdut vremea în perioada pandemiei, după cum ați putut citi într-un articol publicat săptămâna trecută sportivul din Apahida și iubita acestuia Mădălina Vlad au  lansatvrecent  două cărți de dezvoltare personală

Mariș se pregătește intens pentru confruntarea ce va avea loc în luna iunie, acesta a declarat că va efectua un stagiu de pregătire în Polonia unde există o bază sportivă cu mulți luptători de valoare și unde se antrenează bunul său prieten Ion Surdu. 

Cei doi sportivi se cunosc foarte bine, s-au antrenat împreună sunt clujeni amândoi, însă în cușcă vor face orice sacrificiu pentru a câștiga. Rivalitatea este mare, iar miza acestui meci este una specială. 

Pe apahida.ro veți putea citi mai multe informații despre confruntarea pe care o vom denumi ”meciul anului”!

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: